Veilig herstarten: we werken eraan

De veiligheid van onze leerlingen en ons personeel is het belangrijkste.
De komende dagen onderzoeken we hoe we veilig kunnen herstarten.
We gebruiken daarbij het draaiboek met maatregelen en richtlijnen dat we van de overheid kregen.

Ten laatste een week voor de heropstart zullen we laten weten

• hoe we de school terug zullen opstarten.
  • welke maatregelen we nemen zodat je kind veilig naar school kan, als het hiertoe wordt uitgenodigd.
  • wanneer de lessen van de terug opstartende klassen zullen doorgaan.
  • hoe we de opvang blijven organiseren.

De leerlingen krijgen ondertussen hun lessen en taken verder online.

Gaat het moeilijk om thuis te leren? Neem contact op met de klasleraar. Samen kunnen jullie oplossingen bespreken.
We weten dat het niet gemakkelijk is. Je doet wat je kan, dat is meer dan voldoende.

Er kwamen reeds enkele vragen van ouders die terug aan de slag moeten vanaf volgende week. De regel is dat de school nog steeds voorziet in NOODopvang. De opvang blijft dus bedoeld voor wie moet gaan werken en geen alternatief heeft voor opvang van de kinderen. Wie maar een halve dag moet werken, houdt dus de kinderen de andere helft van de dag thuis. Op die manier proberen we de contacten zo miniem mogelijk te houden.

Zorg goed voor elkaar
Directie Augustinusschool

MAANDKALENDER

Maandmenu Esthio

Help jij STASEGEM mee aan een AED ?

(klik op de foto voor meer uitleg)