Inschrijvingen geboortejaar 2019

Beste ouder(s), gezinnen en familie

Werd het gezin in 2019 verrijkt met een zoontje of dochtertje?
Dan wordt het stilaan tijd om uit te kijken naar een school.
We stellen heel graag de Augustinusschool aan jullie voor.
Een hartelijke school!

Inschrijven doen we in deze tijden na een telefonische afspraak.
Contacteer ons hiervoor tijdens de schooluren op 056/203776

Schoolvisie

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap Katholiek Basisonderwijs Harelbeke. Met deze gemeenschappelijke visie willen we samen zorgen voor kwaliteitsvol onderwijs. In het geheel van onze werking eerbiedigen wij de internationaalrechtelijke en grondwettelijke beginselen inzake de rechten van de mens en in het bijzonder de rechten van het kind.

Vanuit onze inspiratiebron Jezus Christus willen we uw kind de christelijke waarden meegeven in ons denken en doen.

De school is er in de eerste plaats om te leren. We streven daarom naar een totale vorming voor ieder kind: een harmonische ontwikkeling van de complete persoon. Om dit doel te bereiken, volgen wij de leerplannen van het katholiek basisonderwijs.

Op basis van deze leerplannen bereiden we de kinderen voor op een betere toekomst via doelbewust gekozen leer-en werkvormen met eigentijdse attitudes en vaardigheden.

Wij willen ervoor zorgen dat uw kind zich goed voelt bij ons. Daarom houden we maximaal rekening met de mogelijkheden en de beperkingen van uw kind zonder daarbij de draagkracht van de school zelf uit het oog te verliezen.

We delen de zorg voor kwaliteitsvol onderwijs met de ouders - als eerste verantwoordelijken voor de opvoeding van het kind - en externen. Wij streven naar een cultuur van veiligheid en gezondheid door de wettelijke taken uit te voeren betreffende preventie, bescherming en welzijn op de school.

Schooljaar 2021 - 2022

vrijdag 12 november 2021
vrijdag 27 mei 2022 (brugdag OHH)
dinsdag 7 juni 2022