Inschrijvingen geboortejaar 2019

Beste ouder(s), gezinnen en familie

Werd het gezin in 2019 verrijkt met een zoontje of dochtertje?
Dan wordt het stilaan tijd om uit te kijken naar een school.
We stellen heel graag de Augustinusschool aan jullie voor.
Een hartelijke school!

Inschrijven doen we in deze tijden na een telefonische afspraak.
Contacteer ons hiervoor tijdens de schooluren op 056/203776

Vroem vroem, rij je mee?

Naar aanleiding van Vaderdag werkten wij het thema uit 'Vroem vroem, rij je mee?'. Onze klas werd verrijkt met 'alles wat wielen' heeft. Vanuit dit thema werkten we verder naar het thema 'De brandweer', want zeg nu zelf, onze papa's zijn toch echte helden? De kleuters maakten een eigen brandweerhoekje met een brandweerwagen, een auto, huisjes (die ze af en toe blusten). De brandweerkostuums bracht de juf mee. Er werd volop in gespeeld. Op de foto's zie je ook de kleuters fier hun zelfgemaakte brandslangen tonen, de ene al langer dan de andere. Op het eind van het thema moest ook de dokter in de klas komen want... Enkele kleuters hadden zich verbrand aan het vuur. Daarnaast moest er natuurlijk ook flink gewerkt worden, want de papa's werden verwend met een kadertje met hun brandweerheld erin. Het versje werd in de klas luidop gezegd, maar was het thuis ook zo goed? (Als de kleuters dit alleen moeten zeggen voor hun klasgenootjes, zijn ze meestal wat beschaamd) We vergeten ook de verjaardag niet van Dillan en van Noor. Beiden werden 3 jaar, proficiat!!! Na hemelvaart hebben wij ook een nieuwe kleuter in onze klas, Jenna: Van harte welkom! Ons volgende thema is 'De boerderij'. Veel kijkgenot!

Schooljaar 2020 - 2021

maandag 5 oktober 2020