Vroem vroem, rij je mee?

Naar aanleiding van Vaderdag werkten wij het thema uit 'Vroem vroem, rij je mee?'. Onze klas werd verrijkt met 'alles wat wielen' heeft. Vanuit dit thema werkten we verder naar het thema 'De brandweer', want zeg nu zelf, onze papa's zijn toch echte helden? De kleuters maakten een eigen brandweerhoekje met een brandweerwagen, een auto, huisjes (die ze af en toe blusten). De brandweerkostuums bracht de juf mee. Er werd volop in gespeeld. Op de foto's zie je ook de kleuters fier hun zelfgemaakte brandslangen tonen, de ene al langer dan de andere. Op het eind van het thema moest ook de dokter in de klas komen want... Enkele kleuters hadden zich verbrand aan het vuur. Daarnaast moest er natuurlijk ook flink gewerkt worden, want de papa's werden verwend met een kadertje met hun brandweerheld erin. Het versje werd in de klas luidop gezegd, maar was het thuis ook zo goed? (Als de kleuters dit alleen moeten zeggen voor hun klasgenootjes, zijn ze meestal wat beschaamd) We vergeten ook de verjaardag niet van Dillan en van Noor. Beiden werden 3 jaar, proficiat!!! Na hemelvaart hebben wij ook een nieuwe kleuter in onze klas, Jenna: Van harte welkom! Ons volgende thema is 'De boerderij'. Veel kijkgenot!

MAANDKALENDER NOVEMBER

(Klik op de kalender op te openen)

WEDSTRIJD !!! WIN JOUW VERKEERSBORD !!!

WEDSTRIJD !!!  WIN JOUW VERKEERSBORD !!!
(klik op de afbeelding voor uitleg)

J A A R T H E M A 2021-2022

J A A R T H E M A   2021-2022

Schooljaar 2021 - 2022