OUDERCONTACTEN

Op woensdag 23 oktober gaan de oudercontacten door.

We verwachten mama en/of papa voor een gesprek waarin we kunnen aftoetsen hoe jullie kind zich voelt, gedraagt en werkt op school.

Een afspraak maken doe je via deze link: afspraak oudercontact.

Er worden een 10-tal minuutjes per leerling voorzien (gelieve hierin stipt te zijn).

Gelieve rekening te houden met de voorbehouden uren. Het is niet noodzakelijk om steeds met beide ouders op het overleg aanwezig te zijn. Enkel bij gescheiden gezinnen houden we eraan beide ouders samen op hetzelfde moment te spreken.

De kinderen worden niet verwacht op het oudercontact. Indien ze toch meekomen verwachten we dat ze ofwel rustig bij hun ouders zitten ofwel tegen betaling in de opvang verblijven (tot 17u30). Leerlingen vanaf een 4de leerjaar zijn welkom om het gesprek bij te wonen.

Team Augustinusschool 2019 2020

Het grote telboek van Indi

We begonnen de vakantie met het afsluiten van ons thema "Het grote telboek van Indi". Dit thema ging voornamelijk over indianen.
De kleuters hebben zich echt geamuseerd met dit thema, dit kan je merken aan de leuke sfeerfoto's.
Klik op een van de indiaantjes hiernaast om mee te genieten van de sfeerbeelden.

maandag 11 mei 2020 (na moederdag en eerste communie)
dinsdag 2 juni 2020 (na Pinksteren)

Eerste communie op zondag 10 mei 2020 om 11u
Vormselvieringen op zondag 24 mei 2020 om 9u en 11u