UPDATE

Beste ouder(s),

update zondag 29 maart

Hou kinderen zo veel mogelijk thuis! Het principe is: ouders die thuiswerken, vangen hun kind thuis op.

Kinderen van wie de ouder(s) een job in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) uitoefenen hebben niet de mogelijkheid om thuis te werken. Ze nemen nu de zorg op van zieken en mensen die hulp nodig hebben, zorgen ervoor dat iedereen naar de winkel kan ...
Het is daarom letterlijk van levensbelang dat hun kinderen op school worden opgevangen. De school voorziet dus in opvang voor die kinderen.

Bij twijfel hieromtrent kan u steeds de directie contacteren.

Wat bieden wij dus nog aan?

o ochtend- en avondopvang volgens de normale uren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
o opvang tijdens de lesuren
o opvang over de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (Kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee)

Klik hier voor aanvraag opvang week 3 (ma 30/03/20 - vr 03/04/20)

Verjaardag Tuur en Marie

In de vakantie zijn Tuur en Marie 6 jaar geworden! We konden dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we voor de kerstvakantie alvast hun verjaardag gevierd in de klas. Willen jullie meegenieten van al het feestplezier klik dan op jarige feestbeesten om te zien hoe hun feestje was.

Communies 2020 worden uitgesteld. Kijk in de berichten hiernaast naar de mededling door bisschop Lode Aerts