UPDATE

Beste ouder(s),

update zondag 29 maart

Hou kinderen zo veel mogelijk thuis! Het principe is: ouders die thuiswerken, vangen hun kind thuis op.

Kinderen van wie de ouder(s) een job in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) uitoefenen hebben niet de mogelijkheid om thuis te werken. Ze nemen nu de zorg op van zieken en mensen die hulp nodig hebben, zorgen ervoor dat iedereen naar de winkel kan ...
Het is daarom letterlijk van levensbelang dat hun kinderen op school worden opgevangen. De school voorziet dus in opvang voor die kinderen.

Bij twijfel hieromtrent kan u steeds de directie contacteren.

Wat bieden wij dus nog aan?

o ochtend- en avondopvang volgens de normale uren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
o opvang tijdens de lesuren
o opvang over de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (Kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee)

Klik hier voor aanvraag opvang week 3 (ma 30/03/20 - vr 03/04/20)

Thema: De kleur van emoties (rode klas)

De voorbije twee weken werkten wij rond het boek 'De kleur van emoties'.
We werkten rond zes gevoelens; namelijk: super blij, kalm, boos, verdriet, bang en verliefd. Elk gevoel had z'n eigen kleurtje. Net zoals in het verhaal sorteerden wij gevoelens. Het nabootsen van gevoelens vonden we leuk en soms wel eens grappig. We mochten aan allemaal verschillende dingen voelen en dan verwoorden welk gevoel dat bij ons opriep. We kleurden bovendien water in de zes kleuren die in dat verhaal voorkwamen. Samen met de ganse klas knutselden we een hele mooie gevoelskalender. Deze hangt uit aan een deur en als we ons anders voelen, dan kunnen we ons kenteken op het juiste 'monstertje' hangen. Benieuwd naar wat we nog allemaal deden?
Klik dan op het grote kleurenmonster.