UPDATE

Beste ouder(s),

update zondag 29 maart

Hou kinderen zo veel mogelijk thuis! Het principe is: ouders die thuiswerken, vangen hun kind thuis op.

Kinderen van wie de ouder(s) een job in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) uitoefenen hebben niet de mogelijkheid om thuis te werken. Ze nemen nu de zorg op van zieken en mensen die hulp nodig hebben, zorgen ervoor dat iedereen naar de winkel kan ...
Het is daarom letterlijk van levensbelang dat hun kinderen op school worden opgevangen. De school voorziet dus in opvang voor die kinderen.

Bij twijfel hieromtrent kan u steeds de directie contacteren.

Wat bieden wij dus nog aan?

o ochtend- en avondopvang volgens de normale uren op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
o opvang tijdens de lesuren
o opvang over de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (Kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee)

Klik hier voor aanvraag opvang week 3 (ma 30/03/20 - vr 03/04/20)

Dank je, Sint en Piet!

Omdat onze klas vol brave kindjes zit, was het voor de juffen wel moeilijk kiezen hoe we ons konden voorbereiden naar de komst van de Sint toe.  Wie was er toch een beetje bang of durfde niet goed zijn schoentje te zetten? We maakten dan ook samen onze kring, om het samenhorigheidsgevoel te vergroten, toverden onze klas om in Sinterklaassfeer, en maakten het voor iedereen sUper gezellig.

Sinterklaas deelde de juffen hun mening en vond dat alle kindjes super flink waren geweest, we kregen dan ook een hoop speelgoed, om gezellig samen mee te delen

Geniet mee van de sfeer, door op de foto te klikken,

Groetjes, juf Isabel en juf Annelore

Ook de foto's van de jarigen kan je hier terugvinden!