Reserveren oudercontacten

De oudercontacten zullen online doorgaan in de week van 26/10/2020.
De oudercontacten van het eerste kleuter (klassen blauw en groen) en het 1ste leerjaar kunnen fysiek op school doorgaan met respecteren van de afstandsregels en het dragen van een mondmasker. Bij het betreden van de school dienen de handen ontsmet te worden. Per gezin is één ouder toegelaten, gescheiden ouders kunnen beiden komen.

Hartelijke groeten
Directie en leerkrachten

NOODOPVANG paasvakantie

De minister van onderwijs heeft een oproep gedaan aan het onderwijspersoneel om vrijwillig tijdens de paasvakantie noodopvang te voorzien in de scholen.Het is namelijk van het grootste belang dat de samenstelling van bestaande groepen kinderen (de zogenaamde ‘contactbubbels’) ook bij de opvang in de paasvakantie zo gelijk mogelijk blijft. Dat biedt groepsbescherming én creëert groepsimmuniteit.
Het personeel van onze school neemt ook hierin zijn verantwoordelijkheid!
De principes omtrent opvang blijven echter dezelfde:
1. Hou kinderen zo veel mogelijk thuis! Het principe is: een ouder die thuiswerkt of aanwezig is, vangt de kinderen thuis op.
2. Kinderen van wie de ouder(s) een job in een cruciale sector (zorg, veiligheid, voedingsnijverheid, distributie ...) uitoefenen hebben niet de mogelijkheid om thuis te werken. Ze nemen nu de zorg op van zieken en mensen die hulp nodig hebben, zorgen ervoor dat iedereen naar de winkel kan ...De school blijft dus tijdens de paasvakantie in opvang voorzien voor die kinderen. Bij twijfel hieromtrent kan u steeds de directie contacteren.
Wat bieden wij aan in de paasvakantie?
o ochtendopvang van 8u-8u30 (volgens de bestaande vergoeding)
o GRATIS opvang tijdens de lesuren door vrijwillige leerkrachten; let op: er wordt NIET aan schoolse opdrachten gewerkt, de focus ligt op sport & spel
o avondopvang van 16u00-17u00 (volgens de bestaande vergoeding)
o op woensdag enkel tot 12u (geen middagopvang meer!)
o op vrijdag opvang tot 16u00
AANDACHT:
- kinderen die tussen de middag op school blijven brengen hun boterhammen mee! (middagopvang is volgens de bestaande vergoeding)
- op paasmaandag 13 april, is de school gesloten: geen opvang dus!

Aanvragen NOODOPVANG week 4: klik hier  (maandag 6 april - vrijdag 10 april) - aanvragen tot zo 5 april

Aanvragen NOODOPVANG week 5: klik hier  (dinsdag  14 april - vrijdag 17 april) - aanvragen tot ma 13 april

Wijzigingen of late aanvragen graag minstens 1 dag vooraf via info@augustinusschool.be

Met vriendelijke groeten